Bruidskapsel Zwolle / Dalfsen / Ommen / Nieuwleusen

Tips voor je bruidskapsel

Ga je trouwen? Dan neem je natuurlijk een mooi bruidskapsel! Je wilt er immers stralend uitzien op dè dag van je leven? Maar dan komt het kiezen, ga je voor klassiek, trendy, los of opgestoken? Hier een aantal handige tips. Handige tips voor jouw ideale bruidskapsel. Er komt meer bij een bruidskapsel kijken dan je in eerste instantie denkt.

Begin op tijd
Zorg ervoor dat je op tijd begint met het oriënteren. Wat vind je mooi, wat niet en waarom. Dat maakt het ook voor je kapper een stuk eenvoudiger. Ook op deze website vind je in het portfolio een aantal voorbeelden van bruidskapsels.

Meer dan alleen je trouwdag
Een bruidskapsel draag je niet alleen op je trouwdag, maar vaak wordt eerst een ‘proefkapsel’ gemaakt. Let er dus op dat je tijdig begint met de voorbereidingen voor je bruidskapsel en maakt op tijd een afspraak met je kapper! Wanneer je een proefkapsel laat maken, trek dan bij voorkeur een neutraal (wit) shirt aan met wijde hals. Dat geeft je een goed beeld over hoe goed het kapsel bij je past.

Zorg dat je kapsel lekker zit
Wanneer jij jezelf niet lekker voelt bij het bruidskapsel wat je hebt uitgekozen, straal je dat ook vaak uit op bijv. foto’s. Dat wil niemand. Zorg dus dat jij je goed voelt bij het bruidskapsel!

Wel of geen haaraccessoires?
Wil je een mooie bloem in je haar? Of wil je een diadeem dragen? Ze geven je uitstraling een extra feestelijk tintje, mits het natuurlijk bij je past!

 

Samen met jou zorgt Haar by HNNK graag voor een onvergetelijk bruidskapsel. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *