HAAR by natasja

Er gaat de komende tijd veel veranderen bij HAAR by hnnk en dat is omdat Hanneke zwanger is. Vanwege de zwangerschap en het aanstaande ouderschap zal Hanneke minder in de kapsalon staan maar we laten u niet inde steek. Want we gaan met trots samenwerken met HAAR by natasja. Natasja is een oud collega van Hanneke en ze hebben elkaar na 4 jaar weer gevonden. HAAR by natasja zal in…

Lees verder » Geen reacties

Leukste kapsalon van Zwolle

Leukste kapsalon 2014 in Zwolle

Wat wordt de leukste kapsalon van 2014 in Zwolle? Dat is aan u, u kunt stemmen… en natuurlijk ook op Haar by HNNK. Stem & Win Stemt u op Haar by HNNK? Dat kan hier. U kunt er ook nog leuke prijzen mee winnen! Stemmen kan nog tot 10 juli 2014. Stemmen kan zowel per e-mail als via Facebook.

Lees verder » Geen reacties

Je haar verven, ga voor goed

  Het is de angst van haar-verfend Nederland: je verft je haar en het komt er niet mooi uit te zien. Ook dat is een groot voordeel van het bezoek aan de kapper! Haar by HNNK maakt gebruik van de diepe en sprankelende kleuren uit het professionele Artistique haarkleuringssysteem op crèmebasis. Naast het kleuren van haar, kan ook gerekend worden op een goed advies wanneer het om haarverzorging gaat!  …

Lees verder » Geen reacties

Optimale haarverzorging

Je haar bepaalt voor een behoorlijk deel je uitstraling. Daarom is goede haarverzorging erg belangrijk. Haar by HNNK kan je hierin adviseren. Je kunt ook professionele haarverzorgingsproducten aanschaffen in de kapsalon. Eén van die producten is de Artistique AMS lijn. Voor mooier en gezonder haar.

Lees verder » Geen reacties

Bruidskapsel Zwolle / Dalfsen / Ommen / Nieuwleusen

Tips voor je bruidskapsel

Ga je trouwen? Dan neem je natuurlijk een mooi bruidskapsel! Je wilt er immers stralend uitzien op dè dag van je leven? Maar dan komt het kiezen, ga je voor klassiek, trendy, los of opgestoken? Hier een aantal handige tips. Handige tips voor jouw ideale bruidskapsel. Er komt meer bij een bruidskapsel kijken dan je in eerste instantie denkt.

Lees verder » Geen reacties